Image

CORPO TECHNYS

Duurzame technieken voor elk project

Geen warme thuis – of werkplek – zonder de juiste technieken. Die uitdaging neemt Corpo Technys met plezier in handen. Met oog voor duurzaamheid, comfort en een systeem op maat van je dagelijkse gewoontes. Van klassiek tot innovatief.
Image

HVAC

Verwarming, ventilatie en koeling. Enkel door deze 3 technieken nauwkeurig op elkaar af te stemmen, ben je zeker van het gewenste comfort thuis of op de werkvloer. Ze zijn stuk voor stuk onmisbaar in een moderne omgeving. Een uitgebalanceerd HVAC-ecosysteem is het resultaat van enkele cruciale stappen:
____
in kaart brengen van eventuele aanwezige infrastructuur
____
analyseren van de wensen en noden
____
berekenen en dimensioneren van de technieken in een gedetailleerde voorstudie
____
selecteren en vakkundig installeren van de geschikte toestellen en systemen
Image

Warmtepompen

Duurzaam verwarmen – en koelen – wordt steeds belangrijker. Voor het milieu en voor je energiekosten. Een warmtepomp gebruikt voor 75 % hernieuwbare energie. Dat betekent dat je voor 1 kW elektriciteit zo’n 4 kW aan warmte krijgt. Zo kies je voor toekomstgericht wonen of werken, terwijl je warmtepomp zichzelf terugbetaalt in de vorm van een lagere energiefactuur.
Image

Vloerverwarming

Een aangename warmteverdeling en een fijn loopgevoel. Die 2 argumenten worden vaak in 1 adem genoemd met vloerverwarming. Bovendien is vloerverwarming energiezuinig, door de werking op een lage watertemperatuur (± 35 °C). Wist je trouwens dat vloerverwarming en een warmtepomp een ijzersterk duo zijn? Een slimme keuze dus voor duurzaam woon- of werkcomfort.

Jouw technieken in ervaren handen?

boek een afspraak