Image
Image
Image
Image

CORPO INTERIOR

Partner voor
jouw interieur-project

Van een specifiek maatwerkmeubel tot een totaalaanpak voor je interieurinrichting:
Corpo Interior heeft alle expertise, materialen en machines onder 1 dak. Zo krijgt jouw droomwoning of werkplek vlot vorm.

Image

Projectcoördinatie

Je snakt naar een nieuwe thuis maar kan de kopzorgen missen? Dat snappen we. Als coördinator begeleiden we je interieurinrichting nauwgezet en vakkundig. Van afbraak tot schilderwerken. En van het opvragen van offertes en het maken van een realistische planning tot de opvolging en een gedetailleerde oplevering. Met aannemers van jouw keuze, indien je dat wenst.
Image

Vakkundig maatwerk

In onze schrijnwerkerij zetten vakkundige stielmannen maatwerkkeukens, los meubilair, dressings, badkamermeubels, … om van ontwerp naar perfect afgewerkt product. Naast meubilair op maat staat Corpo Interior ook klaar voor inrichtingswerken zoals plafonds en wanden in gipsplaat, parket, trappen, glazen wanden en binnendeuren. Van lege ruimte tot ingericht interieur. Vlot en volledig volgens jouw wensen.
Image

Kantoorinrichting

In kantooromgevingen staat huiselijkheid steeds hoger op de agenda. Dat vraagt om een interieurbouwer met de juiste expertise, zoals Corpo Interior. Warme materialen en kleuren, organische vormen, geïntegreerde technieken, … Ze dragen allemaal bij aan de fijne werksfeer. Als totaalpartner staat Corpo in voor elk aspect van je kantoorinrichting. In de stijl en met de mogelijkheden die je zelf wenst.
ImageImage

Circulair schrijnwerk

Wat je van een ruimte verlangt, evolueert doorheen de tijd. Zeker in kantooromgevingen. Met de modulaire en circulaire systemen van Juunoo krijg je maximale flexibiliteit. Op elk moment pas je de inrichting eenvoudigweg aan. Je hergebruikt de stalen modules gewoon op een andere plek. Je kantoor groeit mee met je bedrijf en je team. De glazen wanden trekken het licht maximaal binnen en na afbouw heb je een minimum aan afval en geen enkele schade aan de wanden of je gebouw. Corpo Interior en JuuNoo, een sterk duo voor jouw kantoorinrichting.

Zet Corpo Interior aan het werk.

boek een afspraak